Viktig info till alla medlemmar i BRF Transformatorn

Då vi har en del nya medlemmar och även vill påminna övriga medlemmar så kommer här nedan en del viktig info att tänka på.

Det är förbjudet att ladda elbilar i garagen!

Efter medlemmars önskemål så går vi ut med denna information till alla i föreningen igen, på grund av gällande regler vid brand och försäkringsfrågor om det skulle uppstå. Det står i avtalen för hyra av garage att det är förbjudet att ladda elbilar. Om detta missbrukas så blir man av med sitt garage.

Vid utelåsning ska man ringa Securitas tel.nr. 0771-767000. Det är berörande medlem som själv får stå för kostnader för upplåsning. Numret går även att hitta uppsatt utanpå husväggarna.

Sophusen är tyvärr försenade pga av bygglov. I samband med bygget av sophusen ska vi även ta bort buskarna vid Magnetbacken 8 för att flytta parkeringarna längre in, bort från trottoaren. Detta innebär att fem personer blir utan parkering en viss tid. Detta kommer självklart lösas med tillfälliga parkeringar och kompensation för besväret.

Det kommer även göras ett byte av rörelsesensorerna i tvättstugan till vanliga lampknappar. Så tänk gärna på att släcka efter er när ni använder tvättstugan.

Även en påminnelse angående persiennerna. Dem får ej justeras så dem är stängda, halvvägs ner i fönstren. Detta kan skapa spänningar i glaset som gör att det spricker. Om detta sker får man stå för kostnaden själv.

Styrelsen kommer ha sommaruppehåll v.26-33. Vi kommer dock även finnas till hands då det säljs/köps lägenheter under denna tid. Vi startar igen med öppet hus v.34 måndagen den 21/8-23 och sedan löpande möten var fjärde vecka.

Sist vill vi önska alla medlemmar i föreningen en glad midsommar och en härlig sommar.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen